Tips bij het bestraten van je tuin

Een tuin bestaat vaak uit verschillende componenten. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een mooi groen gazon, verschillende plantenborders, een moestuin, een terras, enzovoorts. Om van je tuin een gezellige plek te maken is het belangrijk om goed na te denken over de samenstelling van deze componenten. Voeg je bijvoorbeeld een romantische border met rozen aan je tuin toe? Kies je voor een landelijk tuinhuisje van hout? Enzovoorts. Bij de plantenborders is het daarbij van belang dat er op ieder moment van het jaar iets in bloei staat. Zo kun je ook in de lente en herfst nog van je tuin genieten! Om lekker buiten te kunnen zitten mag een mooie bestrating niet ontbreken.

Sierbestrating op je terras leggen

Veel mensen kiezen voor een terras met sierbestrating. Vaak wordt hierbij gekozen voor een stenen terras, met een omranding van sierstenen. Zo krijgt het terras een ietwat luxueuze uitstraling! Voor het betegelen van je terras kun je het beste voor de hulp van een stratenmaker kiezen. Een stratenmaker kan je een goed beeld geven van de mogelijkheden die je hebt, evenals zorgen voor de uitvoering van de bestratingswerkzaamheden. Zo voorkom je dat het terras al snel verzakt en daarmee een onverzorgde uitstraling krijgt.

Een veranda op je terras plaatsen

Naast de mogelijkheid om voor een stenen terras te kiezen, kun je ook een veranda op je terras plaatsen. Veranda’s worden in verschillende soorten aangeboden. Denk aan een houten veranda, een veranda met een gietvloer, een veranda met een cementvloer, enzovoorts. Zo vind je altijd een veranda die qua stijl aansluit bij de stijl van het interieur in huis. Kijk bijvoorbeeld eens naar een veranda van Fonteyn! Deze online tuinwinkel biedt een groot aanbod aan veranda’s aan. Bij de aanschaf van een veranda kun je kiezen tussen veranda’s met enkel een overkapping en veranda’s waarbij ook de zijkanten gesloten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *